Followers

Saturday, December 4, 2010

Apa sudah jadi dengan team bola sepak Malaysia?

Salam semua...

Td NI ada tgk bola sepak Malaysia vs Thailand..NI x tau la kenapa makin teruk pasukan bola sepak Malaysia sekarang nie main. Main macam nak x nak jer..Pastu nk hantar bola kt rakan pn x reti..Mcm budak2 main pn ada jugak...budak2 pn x main mcm tu...Nk tendang bola pun teragak- agak...adakah pemain kita terlalu hormat pasukan lain? Sampaikan pasukan lain boleh serang ke gawang kita bertubi-tubi...yg kita asyik bertahan jer...xblh salah kn pemain jugak sbb diorg main ikut strategi coach...nk salah kn coach pn xblh jugak..salah sapa sebenarnya?.NI tgk team Malaysia nie x blh kena puji sikit sbb diorang cepat 'lupa diri'... kenapa jd mcm nie? xde cara lain ke nk naik kan balik mutu bola sepak negara kita? fikir-fikir kan la...

6 comments:

Semarak Api said...

ape result bola ni td ekk?mesia klh ke?huhu..

pestime dtg jejln cni.lawanye blog.suke2.hehe..

NI said...

result bola td m'sia 0- 0 thailand
seri jer x kalah lg...harap2 pasnie lawan dgn laos team m'sia buat betul2
la...
hehehe...thanks ye...

iday said...

betol tu,,harap2 dapat main macam msa sukan sea ari tu,,yang teruk masa lawan indon ari tu,,5-1,,huhu,,

NI said...

iday: insyaallah..MALAYSIA BOLEH!!
malu je aritu sampai kena belasah 5-1 dgn indon...

Mknace said...

:):):)
nice la tu

Wan Gerrard said...

Hmm disebabkan Piala AFF Suzuki ni buat kat Indon, so Indon memang ada kelebihan..

1st game kalah ngan Indon 5-1, standard la. selalu susah nak lawan dengan diorang.

2nd game lawan Thailand, 0-0. Ok la, tak ada bolos gol lagi. Malaysia mungkin slow sikit tapi diorang cuba la tuk menang. Ramai yg cedera pun.

Go Malaysia ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...