Followers

Wednesday, July 27, 2011

Lagi 2 hari nak balik rumah...tak sabar nya...yeeaahhhh!!!

Assalamualaikum semua...

Baru nak update blog...dok cari idea nak buat cerita apa. Memandangkan cuti semester dah nak dekat...x sabar sebenarnya NI nak balik rumah dan berbuka puasa dengan mama. Ya lah cuti seminggu katakan mesti ramai students yang balik rumah...lenggang la U nnt..Dalam dok cuti nie rupa2 nya assignment bertimbun  nak kena buat, buat notes untuk test Pangkalan Data la dan mcm2 lg...apa2 pun SELAMAT BERPUASA PADA SEMUA...

2 comments:

indahsutera said...

selamt berpuasa jgak izreen=)

Izreen said...

selamat berpuasa jugak indahsutera...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...