Followers

Tuesday, July 26, 2011

Tensionnya...

Assalamualaikum semua...

NI nak tanya korang  pernah tak kat blog korang keluar pop up Authentication Required? Lepas tu kena masuk User Name dengan Password...dah banyak kali terjadi kat blog NI...takut jugak la mane taw blog pun kena hack jugak ker?
Sapa2 boleh share tak nak wat macam mne kalau keluar pop up tu lagi...kadang2 tension jugak rasanya...sekejap keluar sekejap keluar...huhuhu

10 comments:

n'ieda_faieda said...

same jgk dgn blog sy !
arghh..tensionn gile kot !
tibe2 je..x taw cmne nk solve mnde nih.. :(

Izreen said...

taw xpe...sekejap kuar sekejap kuar...rimas!!
rasa2 sy gengblogger kene hack kot!!

Diana @ bilakukatacinta said...

kekadang ade jugak....

Norhisham Nordin said...

hurm... try check kat google webmaster tools... boleh baca di entri saya...

Lulu Caldina said...

Blog ni dah ada dalam bloglist Lulu-Pages ;)

Izreen said...

diana: tp sy selalu ade....

Izreen said...

norhisham: thanks awk...

Izreen said...

lulu caldina : thanks awk....

Phoenix (نعيم امين) said...

sabar la yek!!

Izreen said...

phoenix: sabar je la kn...nk wat cam mne lg..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...