Followers

Saturday, December 17, 2011

Lee Chong Wei kalah lagi dengan Chen Long




Lee Chong Wei kalah lagi dengan pemain China, Chen Long. Nampaknya makin sukar la Lee Chong Wei nak menang lepas nie. Nak harapkan dia sorang je memang susah la kn...xde pemain pelapis. Lepas nie BAM kena la mengkaji pemain perseorangan yang berpotensi untuk mengantikan Datuk Lee Chong Wei lepas nie. Lee Chong Wei kalah dengan  Chen Long 16-21, 21-16, 18-21.
Sekian.

4 comments:

miss inna said...

rasanya datuk lee chong wei nie dah byk kali kalah dah..memang kena cri pelapis br la..

Izreen said...

inna: mmg l.c.w byk kali klh dgn pemain nie...

KuLiN said...

Sedihhh ;'(

Masa 1st round tu ingat datuk saje panas2 badan, then 2nd ok ,and 3rd round, macam semput dah :'(

Izreen said...

kulin: nk wat cam mne bkn ari datuk nk menang masa lawan game tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...